FIRA DE NADAL A LLUC 2017

November 20, 2017

La Fira de Nadal de Lluc ja és aquí. Dies 2 i 3 de desembre 2017, el Santuari de Lluc celebra el seu típic Mercadet de Nadal. Una proposta ideal per gaudir de l’entorn natural i màgic del cor espiritual de Mallorca.

 

La Feria de Navidad en Lluc ya está aquí. Días 2 y 3 de diciembre 2017, el Santuario de Lluc celebra su típico Mercadillo de Navidad. Una propuesta ideal para disfrutar del entorno natural y mágico del corazón espiritual de Mallorca.

 

The Fair of Christmas of Lluc already is here. Days 2 and 3 of December 2017, Lluc's Sanctuary celebrates his typical Market of Christmas. An ideal proposal to enjoy the natural and magic surroundings of the spiritual heart of Mallorca.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload